Sağlık

Biorezonans Nedir, Ne İşe Yarar?

Ülkemize 2005 yılında gelen, teknik itibariyle 400’ün üzerinde hastalık tedavisi yapılabiliyor olsa da, daha çok sigara bırakma yöntemi olarak meşhur olan Biorezonans hakında bilgiler.

Biorezonans terapi, bağımlılık yapan maddenin (sigara, tütün ürünleri, alkol vb) etrafına yaydığı frekansların silinmesi olarak bilinen ve uygulanan bir tekniktir. Seans esnasında kişide, rahatlık ve sakinleşme haricinde acı, ağrı, sızı gibi bir hissiyat oluşmaz. Oluşmaz çünkü, tekniğin doğasında bu tarz olumsuz unsurlar yoktur. Bu bakımdan biorezonans için kesinlikle çok keyifli ve konforlu diyebiliriz.

Biorezonans nedir, ne işe yarar sorusunun cevabını biraz daha açacak olursak; Biorezonans kısaca maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması işlemidir. Biorezonans tekniği birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar. İçilen sigaradan alınan frekans (elektromanyetik yayılım), elektronik olarak ters çevrilerek (ayna görüntüsü olarak) çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. Yapılan işlem vücuda düşük frekanslarda (radyo sinyalleri gibi) yayın yapmak gibidir. İşlem bağımlılık yaratan maddeden alınan frekans paterninin ayna görüntüsünün vücuda verilmesi ve iki ters frekans paterninin birbirini ortadan kaldırması olarak ifade edilmektedir.

Biorezonansın Etkisi ve Sonrasında Yaşananlar

Biorezonans ile sigara bırakmak oldukça keyiflidir. Biorezonanstan sonra ne hissederim? Canım sigara çeker mi? gibi sorular akla gelebilir. Biorezonans seansından sonra vücutta hızlı bir arınma başlamakta ve yaklaşık bir iki gün içinde bünye sigarayı gerçekte olduğu gibi yani gerek bir zehir olarak algılamakta ve sigara dumanına karşı doğal bir şekilde tepki vermektedir. Yani aslında bu terapiler ile vücudun nikotin karşı yıllar içinde geliştirmiş olduğu “tolerans” hali ortadan kalkmakta vücut sigara dumanını gerçek haliyle, yani vücuda yabancı bir madde olarak algılamaya başlamaktadır. Kısaca terapiler sonrasında sigara isteği çok net olarak hissedilebilir şekilde azalmakta, sigaranın dumanına karşı vücutta bir tepki oluşmakta ve giren kişilerin hemen hepsinin söylediği gibi “vücudun sigara istemiyor olması, fiziksel bir istek duymama hali” yaşanmaktadır. Etkisi nikotin vücuda tekrar tekrar ve ısrarla tanıtılmadıkça devam eder.

Akla ilk birkaç gün, özellikle yemeklerden sonra, çay-kahve içerken sigara gelebilir ki bu his gayet normaldir. Ancak vücutta bunun karşılığı, bir yoksunluk ve eksiklik hali oluşmamaktadır. Ancak çevresel ve duygusal faktörlerden dolayı sigaraya doğru tekrar bir baskılanma hissedilebilir. Bunun oluşma oranı düşüktür. Böyle bir istek durumu ortaya çıkacak olursa, biorezonans destek seanslarıile terapiye devam edilecektir.

Biorezonans ile ilgili daha fazla bilgi için

https://www.sigarabirakmamerkezi.net/

https://www.biorezonansmora.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir